COVID-19 - Telefononi 127 kur keni shenja të kollës, temperaturës apo vështirësi në frymëmarrje dhe raportoni historinë e udhëtimeve nëse keni udhëtuar kohët e fundit - Ministria e Brendshme
Postuar më: 13/04/2020

COVID-19 – Telefononi 127 kur keni shenja të kollës, temperaturës apo vështirësi në frymëmarrje dhe raportoni historinë e udhëtimeve nëse keni udhëtuar kohët e fundit