Përmbytjet/MB bën publike numrat e kontaktit të specialistëve të Prefekturave për EC - Ministria e Brendshme
Postuar më: 30/11/2017

Përmbytjet/MB bën publike numrat e kontaktit të specialistëve të Prefekturave për EC

Përmbytjet/MB bën publike numrat e kontaktit të specialistëve të Prefekturave për EC

Ministria e Brendshme, duke iu gjendur pranë qytetarëve lidhur me situatën e reshjeve dhe përmbytjeve në vend, bën publike këta numra kontakti të specialistëve të Emergjencave Civile në Prefektura, për të ndihmuar dhe lehtësuar komunikimin me njerëzit në nevojë:

0694117257  EC Prefektura Berat

0686462732  EC Prefektura Dibër

0694117308  EC Prefektura Durrës

0694117152  EC Prefektura Elbasan

0694269786  EC Prefektura Fier

0692588411  EC Prefektura Gjirokastër

0694117032  EC Prefektura Kukës

0694117477  EC Prefektura Korçë

0694117081  EC Prefektura Lezhë

0694117433  EC Prefektura Shkodër

0693427471  EC Prefektura Tiranë

0695796339  EC Prefektura Vlorë

Na ndihmoni të mirëkoordinojmë përpjekjet tona për ruajtjen e jetës dhe pasurisë së çdo individi e familjeje, në çdo qark.

  • No posts found.