VIDEO - Lazarat, dhomë e nëndheshme për të fshehur drogën - Ministria e Brendshme
Postuar më: 04/07/2014

VIDEO – Lazarat, dhomë e nëndheshme për të fshehur drogën

Zbulohet një tjetër banesë me drogë në Lazarat.

VIDEO – Droga ishte e fshehur në bodrumin e nëndheshëm të banesës, i krijuar enkas për tharje dhe fshehje të bimës narkotike.

Droga ishte e futur në 9 fuçi plastike, me peshë totale 383 kilogramë marijuanë.

Në verandën e banesës u gjetën dhe u sekuestruan edhe dy makineri të lojërave të fatit.

Pronari i banesës A.Proko nga Lazarati, është shpallur në kërkim.

Ndërsa në orët e mesditës u zbulua në lagjen “Gjoka” një çisternë e madhe uji, e mbushur me marijuanë në formë boçe, me peshë rreth 2.4 tonë.

Droga do të asgjesohet me djegie.

REZULTATET E POLICISË NË LAZARAT  (15 QERSHOR – 4 KORRIK) 

KANABIS S.                                              65.8 tonë

KANABIS S.                                              133.567 rrënjë

HEROINË                                                  5 kg

FARË KANABIS S.                                   4.3 kg

VAJ HASHASHI                                       16.8. litra

LËNDË NARKOTIKE COKOLLATË           53.7 kg

LABORATORË                                          2 copë

INKUBATORË                                           2 copë

PAJISJE PRESUESE                                12 copë

ARMË                                                      415 copë

PISTOLETA                                              27 copë

SPANJPER                                             2 copë

MITRALOZË                                            36 copë

ANTITANK                                               14 copë

FISHEKË                                                226 460 copë

KONTROLL BANESASH                          834 AMBJENTE

ARRESTUAR/NDALUAR                  47 persona  (sulme me armë ndaj policise, kultivim droge)

PROCEDUAR                                      Kryetari i Komunës