Buletini Javor 10 mars - 16 mars - Ministria e Brendshme
Postuar më: 17/03/2014

Buletini Javor 10 mars – 16 mars

14-03-17-06-12-48Buletini_Javor_5-_(10_-_16_mars)_ok

Ky është Buletini Javor i punës së Policisë së Shtetit dhe MPB, për periudhën 10 mars deri në 16 mars 2014.