Xhafaj takon Ministrin e Brendshëm Federal, Seehofer: Gjermania dritë jeshile për Shqipërinë

Postuar më: 21 Qershor 2018
Berlin – Ministri Xhafaj pritet nga Ministri Federal i Brendshëm Horst Seehofer

Bruksel - Ministri Xhafaj takon Komisionerin Avramopoulos

Postuar më: 20 Qershor 2018
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj gjatë vizitës dy ditore në Bruksel, zhvilloi një takim me Komisionerin për Migracionin, Punët e Brendshme dhe Shtetësinë të Bashkimit Evropian, z.Dimitris Avramopoulos.

Bruksel - Ministri Xhafaj takon homologun belg, Jambon

Postuar më: 20 Qershor 2018
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj në vijim të vizitës në Bruksel u prit në një takim nga homologu belg, z.Jan Jambon. Gjatë takimit Ministri Xhafaj bëri një përmbledhje të arritjeve të deritanishme në fushat e veprimit të Ministrisë së Brendshme.

Bruksel/ Xhafaj, në takimin e KE me Ministrat e Brendshëm të Ballkanit Perëndimor

Postuar më: 19 Qershor 2018
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj, me ftesë të Komisionerit për Migracionin, Punët e Brendshme dhe Shtetësinë të Bashkimit Evropian, z.Dimitris Avramopoulos, mori pjesë në takimin e zhvilluar në Komisionin Evropian, së bashku me Ministrat e Brendshëm të Ballkanit Perëndimor.

Holandë – Ministri Xhafaj takim me Drejtoren Ekzekutive të EUROPOL

Postuar më: 24 Maj 2018
Në ditën e fundit të vizitës në Holandë, Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj u prit në takim të veçantë nga Drejtorja Ekzekutive e EUROPOL, Catherine De Bolle.

Holandë/Ministrat Xhafaj dhe Gjonaj priten nga Ministri për Migracionin Harbers

Postuar më: 24 Maj 2018
Gjatë vizitës në Holandë, Ministrat Xhafaj dhe Gjonaj u pritën nga Ministri për Migracionin Mark Harbers

Shqipëri-Holandë/Nënshkruhet Dokumenti për bashkëpunimin në fushën e sigurisë e drejtësisë

Postuar më: 24 Maj 2018
Shqipëri - Holandë, nënshkruhet Dokumenti (Letter of Intent) për bashkëpunimin në fushën e sigurisë dhe drejtësisë

Komisioni për Drejtësi e Siguri, në Parlamentin e Holandës - Seancë dëgjimore me ministrat Xhafaj e Gjonaj

Postuar më: 23 Maj 2018
Ministri i Brendshëm Xhafaj iu paraqiti të pranishmëve një panoramë të asaj çka Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit është duke bërë për të adresuar një serë çështjesh të cilat janë shqetësuese për të dy vendet tona. Në këtë kontekst ai theksoi se nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit me Ministrinë e Drejtësisë dhe Sigurisë së Holandës siguron instrumentat përkatës institucional dhe operacional për të adresuar këto fenomene.

"Reforma në Drejtësi me rëndësi historike dhe në një shkallë të pahasur më parë"

Postuar më: 23 Maj 2018
Hagë, 23 maj 2018 – Reforma e sistemit të drejtësisë në Shqipëri është përshkruar si “revolucionare” dhe “e guximshme” nga ekspertët holandez, të cilët morën pjesë në një tryezë diskutimi

Holandë/Ministri Xhafaj dhe ministrja Gjonaj takim me kryebashkiakun e Roterdamit

Postuar më: 22 Maj 2018
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj dhe Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj ndodhen në Holandë për një vizitë pune.
Berlin – Ministri Xhafaj pritet nga Ministri Federal i Brendshëm Horst Seehofer 21-06-2018