SHÇBA Tiranë, arrestoi 1 punonjës i Policisë Rrugore për korrupsion

Postuar më: 13 Korrik 2018
Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) Tiranë, arrestoi një punonjës policie për korrupsion

SHÇBA ndalon 1 punonjës policie dhe 1 avokat, për ushtrim të ndikimit të paligjshëm te gjyqtarë e prokurorë në(...)

Postuar më: 10 Korrik 2018
SHÇBA ndalon 1 punonjës policie dhe 1 avokat, për ushtrim të ndikimit të paligjshëm te gjyqtarë e prokurorë në këmbim të shpërblimeve monetare

Bashkëpunimi/SHÇBA takim me delegacionin e lartë të Inspektoriatit Policor të Kosovës

Postuar më: 28 Qershor 2018
Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) në Ministrinë e Brendshme dhe Inspektoriati Policor i Kosovës ranë dakord për të miratuar një protokoll të përbashkët pune.

Elbasan, SHÇBA arreston 1 punonjës policie për favorizim të ndërtimeve pa leje

Postuar më: 26 Qershor 2018
Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, (SHÇBA), Elbasan arrestoi 1 punonjës policie për veprën penale "Shpërdorim detyre” dhe “Korrupsionit pasiv të personave që ushtrojnë funksione publike”.

Kreu i SHÇBA pritet në takim nga Drejtori i Përgjithshëm i SELEC

Postuar më: 20 Qershor 2018
Në kuadër të Konferencës Ministrore të Forumit të Salzburgut, që u mbajt në Bukuresht, Drejtoresha e Përgjithshme, Znj. Snejana Maleeva, në selinë kryesore të Qendrës së Zbatimit të Ligjit në Evropën Juglindore (SELEC), priti në një vizitë zyrtare znj.Anila Trimi, Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimit të Çështjeve të Brendshme dhe Ankesave (SHÇBA) në Ministrinë e Brendshme të Republikës së Shqipërisë.

Shkodër/SHÇBA arreston 2 punonjës të Policise Kufitare për shpërdorim detyre

Postuar më: 12 Prill 2018
Shërbimi për Çëshjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër goditën një tjetër rast të shpërdorimit të detyrës. SHÇBA kishte regjistruar procedimin penal mbi bazën e informacioneve që kishte siguruar më herët, për dyshime se rezultonin të implikuar edhe punonjës të policisë.

SHÇBA arreston 2 policë të Pikë Kufitare Tri Port, Vlorë

Postuar më: 26 Mars 2018
Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesave (SHÇBA), Vlorë, arrestoi 2 punonjës të Stacionit të Policisë Kufitare në ‘Tri Port’, N/Komisar Bledar Kuçi me detyrë përgjegjës turni dhe Inspektor Idlir Ajazaj, me detyrë ndihmës kontrollor. Ndalimi i tyre është bërë për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës”.

SHÇBA arreston 2 punonjës të Policisë në Pikën Kufitare të Kapshticës për shpërdorim detyre

Postuar më: 02 Mars 2018
Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesave (SHÇBA) Korçë, arrestuan 2 punonjësit e Policisë në Pikën Kufitare të Kapshticës, Robert Demirajn me detyrë kontrollor në vijën e dytë dhe Mihallaq Necofski me detyrë shoqërues qeni.

SHÇBA arreston oficerin e Pikës kufitare për korrupsion pasiv

Postuar më: 05 Shkurt 2018
Shërbimi për Çëshjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) në Ministrinë e Brendshme ka arrestuar një officer të Policisë Kufitare, për korrupsion pasiv.

SHÇBA arreston 4 punonjës të Policisë kufitare për korrupsion dhe kontrabandë

Postuar më: 22 Janar 2018
Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) finalizoi sot operacionin “Trebishti”, në të cilin u arrestuan 4 punonjës të Policisë Kufitare në Trebisht të Dibrës për veprat penale “Korrupsion pasiv, të personave që ushtrojnë funksione publike”, “Shpërdorim detyre” dhe “Kontrabandë me mallra të tjerë”.
Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) Tiranë, arrestoi një punonjës policie për korrupsion 13-07-2018