Morinë/Policia e Shtetit, fletëpalosje me këshilla për pushuesit kosovarë

Postuar më: 16 Korrik 2018
Policia e Shtetit në të gjitha Pikat e Kalimit Kufitar, plazhe e biznese po vijon shpërndarjen e fletëpalosjeve me këshilla për pushuesit e huaj në anglisht dhe italisht, për pushuesit nga Kosova, për shqiptarët që kthehen për të pushuar në Shqipëri dhe për pushuesit në bregdet.

Sezoni turistik/Për herë të parë patrullime të përbashkëta mes Policisë së Shtetit dhe Policisë italiane

Postuar më: 16 Korrik 2018
Nisin patrullimet e përbashkëta mes Policisë Shtetit dhe Policisë italiane në kuadër të sezonit turistik. Do të jenë 6 punonjës të Policisë italiane që do të patrullojnë krah Policisë shqiptare në Durrës, Vlorë dhe Sarandë, ku numri i turistëve italianë është më i lartë.

Vlorë/Ministri Xhafaj inspektim në Port për masat për sezonin turistik

Postuar më: 14 Korrik 2018
Prononcimi për mediat i ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj pas inspektimit të masave për sezonin turistik në Portin e Vlorës:

Memailiaj/Policia në kohë rekord arreston autorin e vjedhjes së 2 turistëve nga Polonia

Postuar më: 28 Qershor 2018
MEMALIAJ Policia në kohë rekord identifikon dhe arreston autorin e vjedhjes së një shume parash dhe dokumentash të 2 turistëve nga Polonia Turistët falënderojnë Policinë e Shtetit për zbulimin dhe kapjen e autorit të vjedhjes, si dhe gjetjen e lekëve dhe dokumenteve

Masat për sezonin turistik/Policia e Shtetit dhe Policia e Kosovës, patrullime të përbashkëta

Postuar më: 27 Qershor 2018
Lezhë - Drejtori i Policisë së Shtetit së Shtetit Ardi Veliu dhe Drejtori i Policisë së Kosovës Naim Rexha nënshkruan sot Memorandumin e Bashkëpunimit “Për organizimin e shërbimeve të përbashkëta të policimit rrugor mes Policisë së Kosovës dhe Policisë së Shtetit Shqiptar, në territorin e Republikës së Shqipërisë”, gjatë sezonit turistik 2018.

Masat për sezonin turistik - Flet zv.drejtorja e Policisë së Shtetit Aida Hajnaj

Postuar më: 21 Qershor 2018
Masat për sezonin turistik / Hajnaj: Policia e angazhuar për sigurinë e pushuesve Zv/drejtoresha e Përgjithshme e Policisë së Shtetit Aida Hajnaj, prezantoi masat e ndërmarra nga Policia e Shtetit për mbarëvajtjen e sezonit turistik veror.

Durrës - Ministri Xhafaj, takim me Prefektët dhe drejtuesit më të lartë të policisë në të gjithë vendin

Postuar më: 12 Qershor 2018
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj zhvilloi në Shtëpinë e Pushimit në Durrës një takim me Prefektët, drejtuesit kryesorë të Policisë së Shtetit në Drejtorinë e Përgjithshme, Drejtoritë Vendore dhe Komisariate.

Sezoni turistik me risi pozitive/Masat e Policisë së Shtetit

Postuar më: 05 Qershor 2018
Fjala e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj, gjatë prezantimit të paketës së masave për mbarëvajtjen e sezonit turistik, në aktivitetin e organizuar sot pasdite në Orikum, Vlorë në çelje të sezonit:

Udhëzim për kufizimet e mjeteve të rënda gjatë sezonit turistik

Postuar më: 30 Maj 2018
Ky udhëzim ka për qëllim vendosjen e kufizimeve për qarkullimin në rrugët jashtë qendrave të banuara të automjeteve rrugore shqiptare dhe të huaja, me kushtet dhe përjashtimet që përcaktohen në këtë udhëzim