Lezhë - Forumi Qytetar për Siguri Publike

Postuar më: 04 Maj 2018
Fjala e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në Forumin Qytetar për Sigurinë Publike në Lezhë:

Durrës - Forumi Qytetar për Sigurinë Publike

Postuar më: 02 Maj 2018
Në Durrës është mbajtur Forumi Qytetar për Sigurinë Publike, formati i llogaridhënies së Policisë së Shtetit përballë qytetarëve. Në takimin e organizuar në Amfiteatrin e Durrësit morën pjesë Ministri i Brendshëm Xhafaj, drejtues të policisë, kryetarët e njësive vendore, deputetë e qindra banorë.

Fjala e zv.ministres Kuko në takimin "Projektet për Shqipërinë që duam"

Postuar më: 02 Maj 2018
Fjala e zëvendësministres së Brendshme Romina Kuko në takimin ‘Projektet për Shqipërinë që duam':

Korçë/Forumi Qytetar për Siguri Publike

Postuar më: 01 Maj 2018
Fjala e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në Forumin Qytetar për Sigurinë Publike në Korçë:

Berat/Forumi për Siguri Publike: Hapi i parë i një marrëdhënieje të re me komunitetin

Postuar më: 23 Prill 2018
Fjala e plotë e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në Berat në Forumin Qytetar për Sigurinë Publike:

Fier/Forumi Qytetar për Siguri Publike: Transparencë dhe llogaridhënie

Postuar më: 20 Prill 2018
“Dëshiroj t’ju falënderoj shumë për mbështetjen që i keni dhënë strukurave të policisë vendore këtu në Qarkun e Fierit, të vlerësoj bashkëpunimin shumë të mirë që strukturat vendore të policisë kanë me organet e qeverisjes vendore, shoqërinë civile, komunitet fetare këtu dhe një sërë aktorësh të tjerë të rëndësishëm – pa bashkëpunimin e të cilëve nuk mund të flasim sot për rend, qetësi dhe siguri.

Dibër/Forumi Qytetar për Siguri Publike, llogaridhënia e Policisë me qytetarët

Postuar më: 18 Prill 2018
Dibra ishte qarku i dytë ku u mbajt Forumi për Sigurinë Publike, një format i llogaridhënies së Policisë përballë qytetarëve. Të pranishëm ishin ministri i Brendshëm, ambasadori britanik në Tiranë, deputetë të zonës, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, përfaqësues të pushtetit vendor dhe qindra qytetarë.

Rrëshen - Inaugurohet Zyra e Shërbimit për qytetarët

Postuar më: 17 Prill 2018
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj, shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu dhe Drejtori i Policisë Vendore Lezhë Ferdinand Mara, kanë inauguruar Zyrën e Shërbimit për Qytetarin në Komisariatin e Policisë Mirditë.

Elbasan/Ministri në Forumin Qytetar për Sigurinë, mbi rëndësinë e Policimit në Komunitet

Postuar më: 16 Prill 2018
16 Prill 2018 – U zhvillua në Elbasan Forumi Qytetar për Sigurinë, me pjesëmarrjen e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj, drejtuesit më të lartë të Policisë së Shtetit, deputetë të qarkut, kryebashkiaku i Elbasanit dhe 6 drejtues të njësive vendore, grupet e interesit, shoqëria civile (një përfaqësues i së cilës moderoi takimin) dhe rreth 400 qytetarë, përfshirë studentë e të rinj. Kjo nismë do aplikohet dhe në 11 qarqet e tjera të vendit në ditët në vijim.

Zyra "One stop shop", për një shërbim më të mirë policor për qytetarët

Postuar më: 24 Mars 2018
Në kuadër të ristrukturimit të DVP, Elbasan jo vetëm në strukturë por edhe në filozofi, në bashkëpunim me pushtetin vendor dhe projektin suedez SCPA, krijohen zyra të reja në zonat policore për të qenë sa më afër problemeve që hasen në komunitet.
Fjala e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në Forumin Qytetar për Sigurinë Publike në Lezhë: 04-05-2018