Shpallje kërkese për shpronësim, Bashkia Korçë – 16 Qershor 2016

Postuar më: 16 Qershor 2016
Ministria e Punëve të Brendshme shpall kërkesën për shpronësimin e pasurive të paluajtshme të pronarëve, sipas tabelës bashkëlidhur (PDF). Subjekti kërkues është Bashkia e Korçës. Me anë të këtij publikimi kërkojmë të vëmë në dijeni personat që preken nga ky shpronësim.

Afati i vlefshmërisë për pasaportat nën 16 vjeç

Postuar më: 13 Qershor 2016
1 Korrik 2016, afati i fundit i vlefshmërisë për pasaportat biometrike të lëshuara me afat të pasaktë vlefshmërie për periudhën Prill 2009-Korrik 2010 Ministria e Punëve të Brendshme rikujton se 1 korriku 2016 është afati i fundit i vlefshëmrisë së pasaportave biometrike të lëshuara në periudhën Prill 2009 – Korrik 2010, me me afat të pasaktë vlefshmërie për shtetasit shqiptar nën moshën 16 vjeç në momentin e aplikimit.

Sesioni i NATO-s, Policia e Tiranës njofton bllokimin e akseve rrugore

Postuar më: 25 Maj 2016
Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë njofton për bllokimin e disa akseve rrugore dhe masat e marra, pasi nga data 27.05.2016 deri më 31.05.2016, në Pallatin e Kongreseve do të zhvillohet "Sesioni i Pranverës i Asamblesë Parlamentare të NATO-s".

Shpallen rezultatet e testimit për zyrat e GJ.C. në Qarkun Korçë

Postuar më: 04 Prill 2016
Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, në zbatim të Urdhrit Nr. 577, datë 04.11.2015 të Ministrit të Punëve të Brendshme “Për miratimin e rregullores për pranimin në detyrë të nëpunësit të zyrës së gjendjes civile në bashki”, më datë 29.03.2016 zhvilloi testimin për vendet e lira të punës në zyrat e gjendjes civile të disa njësive administrative të bashkive Korçë, Maliq, Devoll, Kolonjë dhe Pogradec.

Shpallen rezultatet për testimin për zyrat e Gjendjes Civile Gjirokastër

Postuar më: 11 Mars 2016
Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, në zbatim të Urdhrit Nr. 577, datë 04.11.2015 të Ministrit të Punëve të Brendshme “Për miratimin e rregullores për pranimin në detyrë të nëpunësit të zyrës së gjendjes civile në bashki”, më datë 07.03.2016 zhvilloi testimin për vendet e lira të punës në zyrat e gjendjes civile të disa njësive administrative, të bashkive Gjirokastër dhe Këlcyrë.

Shpallen rezultatet për testimin për zyrat e GJ.C. në Bashkitë Shkodër, Lezhë dhe Mirditë

Postuar më: 08 Mars 2016
Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile në zbatim të Urdhrit Nr. 577, datë 04.11.2015 të Ministrit të Punëve të Brendshme “Për miratimin e rregullores për pranimin në detyrë të nëpunësit të zyrës së gjendjes civile në bashki”, më datë 29 shkurt 2016 zhvilloi testimin për vendet e lira të punës në zyrat e Gjendjes Civile të disa njësive administrative, të bashkive Lezhë, Shkodër, Vau i Dejës, Tropojë, Kukës, Mirditë, Bulqizë, Has, Dibër dhe Kurbin..

Shpallen rezultatet (e pjesshme) të testimit për zyrat e Gjendjes Civile në Qarkun Kukës, Dibër, Shkodër

Postuar më: 05 Mars 2016
Shpallen rezultatet e testimit për zyrat e Gjendjes Civile në Qarkun Kukës, Dibër, Shkodër

Shpallen rezultatet e testimit për zyrat e Gjendjes Civile në Elbasan, Librazhd dhe Peqin

Postuar më: 26 Shkurt 2016
Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, në zbatim të Urdhrit Nr. 577, datë 04.11.2015 të Ministrit të Punëve të Brendshme “Për miratimin e rregullores për pranimin në detyrë të nëpunësit të zyrës së gjendjes civile në bashki”, më datë 19.02.2016 zhvilloi testimin për vendet e lira të punës në zyrat e gjendjes civile të disa njësive administrative, të bashkive Elbasan, Librazhd dhe Peqin.
Në zbatim të Urdhrit të Ministrit të Brendshëm Nr. 577, datë 04.11.2015, “Për miratimin e rregullores për pranimin në detyrë të(...) 13-06-2018