Intervista e Ministrit të Brendshëm Xhafaj në “Debati në Channel One”

Postuar më: 17 Prill 2018
Intervista e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në “Debati në Channel One” me gazetarin Roland Qafoku

Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj i ftuar në “Repolitix” në Report TV

Postuar më: 06 Prill 2018
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj i ftuar në “Repolitix” në Report TV

Intervista e ministrit Xhafaj në VOA pas takimeve në DASH

Postuar më: 24 Mars 2018
Ministri Xhafaj: Së pari qëllimi im ishte që të kontaktoja drejtpërsëdrejti me Agjencitë ligj zbatuese me të cilat ne bashkëndajmë çështje, interesa dhe punë të përbashkëta, për t’u shprehur atyre vlerësimin për atë çfarë janë duke bërë dhe njëkohësisht mirënjohjen për ndihmën dhe mbështetjen dhe asistencën që janë duke na ofruar, dhe njëherësh për të trajtuar cështje që kanë të bëjnë me thellimin e këtij bashkëpunimi, për të gjetur instrumenta të përbashkët në funksion të prioriteteve dhe të sfidave të përbashkëta dhe natyrisht për të kërkuar edhe më shumë mbështetje dhe asistencë.

Ministri Xhafaj i ftuar në emisionin “Real Story" në Vizion Plus

Postuar më: 01 Mars 2018
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj i ftuar në emisionin “Real Story” në Vizion Plus, me gazetarin Sokol Balla, analistët Skënder Minxhozi, Arjan Vasjari dhe gazetarin Artan Hoxha:

Ministri Xhafaj i ftuar në emisionin “Përballë” në TVSH - VIDEO

Postuar më: 27 Shkurt 2018
Lutfi Dervishi: Sikur sapo e thashë më parë që një nga urdhrat e parë, juaji, ka qenë Vettingu në Polici. Ju morët detyrën e ministrit të Brendshëm për disa javë në marsin e vitit të kaluar. Patët një shkëputje si rezultat i marrëveshjes politike të 18 majit dhe pritej që ju të ishit prapë në detyrë si Ministër i Brendshëm pas zgjedhjeve të 25 qershorit. Gjithë kjo kohë, gjithë këto muaj, në mendjen tuaj çfarë mendohet se është sot problemi kryesor që ka Policia shqiptare.

Intervista/Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj në emisionin “Opinion”

Postuar më: 15 Shkurt 2018
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj në emisionin “Opinion” në TV Klan:

Analiza e Policisë Fier dhe Vlorë/Konferenca e ministrit Xhafaj

Postuar më: 10 Shkurt 2018
Konferenca për shtyp e ministrit Fatmir Xhafaj, Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit Ardi Veliu dhe Drejtorit të Policisë Vlorë Gentian Shehaj me gazetarët në Vlorë, pas analizave vjetore në Drejtoritë Vendore të Policisë Fier dhe Vlorë:

Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj në "Studio e Hapur" VIDEO

Postuar më: 30 Janar 2018
Intervista e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në emisionin "Studio e Hapur", me gazetaren Eni Vasili, në News 24.

Ministri Xhafaj i ftuar në emisionin “Kapital” VIDEO

Postuar më: 19 Janar 2018
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj ishte i ftuar sonte në emisionin "Kapital" nga Aleksandër Furxhi, në Vizion Plus. Intervista e plotë:

Intervistë e ministrit të Brendshëm Xhafaj në “Tonight Ilva Tare”

Postuar më: 18 Shtator 2017
Intervistë në studio e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në “Tonight Ilva Tare” në Ora News: Ilva Tare: MIrëmbrëma Ministër Xhafaj, mirë se keni ardhur? Ministri Xhafaj: Mirëmbrëma dhe mirë se ju gjeta.
Intervista e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në “Debati në Channel One” me gazetarin Roland Qafoku 17-04-2018