Shkodër/”Forca e Ligjit”, goditet grupi kriminal ‘Balerina’

Postuar më: 18 Nëntor 2017
Strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër në bashkëpunim me Forcat e Drejtorisë Operacionale dhe Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër, kanë goditur në orët e fundit grupin kriminal “Balerina”, të evidentuar në kuadër të operacionit të gjerë policor “Forca e Ligjit”.

"Forca e Ligjit" godet grupin e parë të skeduar kriminal në Fier

Postuar më: 15 Nëntor 2017
Operacioni “Forca e Ligjit' ka realizuar goditjen e parë ndaj një grupi kriminal që në skedën operacionale, figuronte me aktivitet në fushën e narkotikëve, në zonën e Fierit. Janë sekuestruar armë dhe lëndë narkotike.

"Forca e Ligjit" - Krijohet Task Forca Speciale kundër krimit të organizuar

Postuar më: 07 Nëntor 2017
Tiranë - Krijohet Task Forca Speciale për luftën kundër krimit të organizuar. Publikohen detaje rreth operacionit “Forca e Ligjit”. Të pranishëm në këtë takim: Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj, Ministri i Shtetit britanik për Europën dhe Amerikën Sir Alan Duncan.
Shkodër - "Forca e ligjit" finalizon një tjetër rast sekuestro preventive të pasurive të paluajtshme që dyshohen nga veprimtaria(...) 18-05-2018