"Forca e Ligjit" - Përmbledhje e operacioneve

Postuar më: 12 Prill 2018
Gjatë periudhës Nëntor 2017- Prill 2018 janë goditur 7 prej këtyre grupeve kriminale si dhe ka nisur hetimi penal lidhur me asetet e paligjshme të tyre.

“Forca e Ligjit” godet grupin kriminal që operonte në Tiranë në fushën e kontrabandës

Postuar më: 05 Prill 2018
Në kuadër të operacionit “Forca e Ligjit”, Seksioni për Krimin Ekonomik dhe Financiar në D.V.P. Tiranë në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë dhe Forcën e Posaçme për Operacione Speciale në DVP Tiranë, finalizoi me sukses operacionin “Kontrabanda 2018”. Grupi ndiqej prej disa muajsh me metoda speciale të hetimit.

Goditet grupi kriminal me 16 anëtarë në Fier për favorizim të migracionit ilegal

Postuar më: 10 Mars 2018
Fier - Goditet grupi kriminal me 16 anëtare në disa qytete, në fushën e falsifikimit të dokumentave dhe favorizimit të migracionit të paligjshëm

Lezhë - Sekuestrohen mbi 1.4 milion euro pasuri të një grupi të dyshuar kriminal

Postuar më: 06 Shkurt 2018
Lezhë - Në kuadër të operacionit “Forca e Ligjit”, në vijim të hetimeve të procedimit penal të vitit 2017, ku Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë mbi bazen e materialit referues nga Policia e Lezhës, ka rregjistruar procedimin penal për veprën penale “Pastrimi i produkteve të veprës penale, apo të veprimtarisë kriminale” u ekzekutua vendimi i Gjykatës së Shkallës së Parë Lezhë që vendosi sekuestro preventive, mbi pasuritë e grupit kriminal.

Shkodër/Goditja e dytë e “Forcës së Ligjit” - Operacioni "Kokaina"

Postuar më: 03 Shkurt 2018
Pas tre muajsh punë intensive përmes metdodave speciale të hetimit, kurorëzohet me sukses goditja e dytë në Shkodër, në kuadrin e operacionit “Forca e Ligjit”, ku u godit një grup kriminal me veprimtari në fushën e mbajties dhe shitjes së drogave të forta.

Mbledhja e TFQN - operacioni ‘Forca e Ligjit’

Postuar më: 10 Janar 2018
Në Ministrinë e Brendshme është zhvilluar sot mbledhja e Task Forcës Qendrore Ndërinstitucionale në kuadër të planit të veprimit kundër krimit të organizuar, operacionit – ‘Forca e Ligjit’.

Hapen aplikimet Task Forcës Speciale Qendrore dhe Vendore, "Forca e ligjit"

Postuar më: 21 Dhjetor 2017
Nisin aplikimet për të qenë pjesë e Task Forcës Speciale Qëndrore dhe Vendore, në kuadër të operacionit "Forca e ligjit".

‘Forca e Ligjit’/Sekuestrohen pronat e Balilit

Postuar më: 24 Nëntor 2017
Policia e Shtetit ka rregjistruar në datën 3 prill 2016 procedimin penal me nr.44 për trafikim lëndësh narkotike për grupin e njohur si ‘Balili’ me aktivitet kriminal kryesisht në jug të vendit.

Shkodër/”Forca e Ligjit”, goditet grupi kriminal ‘Balerina’

Postuar më: 18 Nëntor 2017
Strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër në bashkëpunim me Forcat e Drejtorisë Operacionale dhe Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër, kanë goditur në orët e fundit grupin kriminal “Balerina”, të evidentuar në kuadër të operacionit të gjerë policor “Forca e Ligjit”.

"Forca e Ligjit" godet grupin e parë të skeduar kriminal në Fier

Postuar më: 15 Nëntor 2017
Operacioni “Forca e Ligjit' ka realizuar goditjen e parë ndaj një grupi kriminal që në skedën operacionale, figuronte me aktivitet në fushën e narkotikëve, në zonën e Fierit. Janë sekuestruar armë dhe lëndë narkotike.
Gjatë periudhës Nëntor 2017- Prill 2018 janë goditur 7 prej këtyre grupeve kriminale si dhe ka nisur hetimi penal lidhur me asetet e paligjshme(...) 12-04-2018