EC: Situata për shkak të zjarreve. Ministri Demiraj inspekton masat në Ibë

Postuar më: 22 Korrik 2017
Ministri i Puneve te Brendshme Dritan Demiraj eshte ne terren duke monitoruar masat e strukturave te Emergjecave Civile gjate nderhyrjes per izolimin dhe shuarjen e zjarrit masiv qe ka perfshire Iben dhe rrezikon djegien e disa shtepive, shtyllat e tensionit te larte dhe pyjeve.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 21 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në Shkodër, Vlorë, Berat, Tiranë, dhe Gjirokastër dhe Fier.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 20 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 11 vatra zjarri në Shkodër, Vlorë, Durrës, Elbasan, Berat, Tiranë, dhe Dibër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 19 Korrik 2017
Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile vijon të mbajë nën monitorim të gjithë situatën e vatrave të zjarreve në vend. Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë evidentuar 12 vatra zjarri në Shkodër, Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Fier.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 18 Korrik 2017
Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile vijon të mbajë nën monitorim të gjithë situatën e vatrave të zjarreve në vend.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 17 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 15 vatra zjarri në Berat, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Durrës, Lezhë dhe Dibër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 16 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 13 vatra zjarri në Berat, Shkodër, Tiranë, Fier, Durrës, Lezhë dhe Dibër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 15 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 9 vatra zjarri në Vlorë, Fier, Durrës, Berat, Tiranë, Lezhë dhe Dibër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 14 Korrik 2017
Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile vijon të mbajë nën vëzhgim nga afër përmes specialistëve të saj në qarqe situatën e zjarreve. Gjatë 24 orëve të fundit janë evidentuar 10 vatra zjarri në qarkun e Beratit, Vlorës, Gjirokastrës, Dibrës, Shkodrës, Lezhës, Elbasanit dhe Korçës.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve VIDEO

Postuar më: 13 Korrik 2017
Temperaturat e larta vijojnë të jenë të pranishme në të gjithë territorin e vendit duke shtuar kështu rrezikun e zjarreve. Vetëm gjatë 24 orëve të fundit 13 vatra zjarri janë shfaqur në të gjithë territorin e vendit.
Reshjet e 24 orëve të fundit kanë shkaktuar probleme në disa qarqe te vendit. Drejtoria e Emergjencave Civile po ndjek nga afër situatën. Në(...) 01-12-2017