EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve VIDEO

Postuar më: 01 Gusht 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë konstatuar 5 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 56 punonjës zjarrfikës, 6 automjete, 40 forca ushtarake, si dhe helikopterë. Specialistët e Emergjencave Civile, janë duke mbajtur situatën në monitorim të vazhdueshëm në të gjithë vendin.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 31 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit deri në orën 09:00 të mëngjesit të sotëm jane konstatuar 5 vatra zjarri ne pyje e kullota. Specialistët e Emergjencave Civile janë duke mbajtur situatën në monitorim të vazhdueshëm në të gjithë vendin.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 30 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit deri ne oren 09:00 te mengjesit te sotem, në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në pyje e kullota ne qarqet Berat, Elbasan, Durres, Vlore e Gjirokastër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 29 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit deri ne oren 09:00 te mengjesit te sotem, në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në pyje e kullota ne qarqet Shkoder, Elbasan, Diber, Vlore e Gjirokastër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 28 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit deri ne oren 09:00 te mengjesit te sotem, në të gjithë vendin janë shënuar 3 vatra zjarri në pyje e kullota ne qarqet Tiranë e Gjirokastër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve VIDEO

Postuar më: 27 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 10 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 70 punonjës zjarrfikës, 16 automjete, 76 forca vullnetare, 20 forca të Ushtrisë, si dhe helikopterë.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 26 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 18 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar mbi 130 forca zjarrfikëse, vullnetarë dhe struktura të tjera të Emergjencave Civile.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 25 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 11 vatra zjarri në disa qarqe të vendit Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar mbi 156 zjarrfikës me 18 automjete, 10 forca vullnetare, 78 forca të Ushtrisë, si dhe helikopterë.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 24 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 16 vatra zjarri në Shkodër, Vlorë, Elbasan, Tiranë, dhe Gjirokastër, Lezhë, Kukës dhe Fier.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 23 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 16 vatra zjarri në pothuaj gjithë qarqet e vendit Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar mbi 154 zjarrfikës me 30 automjete, 54 forca vullnetare, 50 forca të Ushtrisë, njësi të FNSH si dhe helikopterë.
Reshjet e 24 orëve të fundit kanë shkaktuar probleme në disa qarqe te vendit. Drejtoria e Emergjencave Civile po ndjek nga afër situatën. Në(...) 01-12-2017