EC: Situata me reshjet dhe masat - 1 Dhjetor

Postuar më: 01 Dhjetor 2017
Reshjet e 24 orëve të fundit kanë shkaktuar probleme në disa qarqe te vendit. Drejtoria e Emergjencave Civile po ndjek nga afër situatën. Në terren për t’ju ardhur në ndihmë banorëve të prekur nga përmbytjet janë angazhuar forca të Policisë së Shtetit, Zjarrfikësve dhe Ushtrisë. Emergjencat Civile i bën edhe një herë thirrje të gjithë qytetarëve që në rast rreziku të telefonojnë në numrat 112, 128 dhe 129.

Përmbytjet/MB bën publike numrat e kontaktit të specialistëve të Prefekturave për EC

Postuar më: 30 Nëntor 2017
Ministria e Brendshme, duke iu gjendur pranë qytetarëve lidhur me situatën e reshjeve dhe përmbytjeve në vend, bën publike këta numra kontakti të specialistëve të Emergjencave Civile në Prefektura, për të ndihmuar dhe lehtësuar komunikimin me njerëzit në nevojë: 

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 03 Shtator 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 10 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 100 punonjës zjarrfikës, 14 automjete zjarrfikëse, 90 forca ushtarake, 10 FNSH, rreth 70 punonjës të Pyjores e të bashkive dhe vullnetarë, të mbështetur edhe nga helikopterë.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 02 Shtator 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 70 punonjës zjarrfikës, 14 automjete zjarrfikëse, 150 forca ushtarake, rreth 50 punonjës të Pyjores e të bashkive dhe vullnetarë, të mbështetur edhe nga helikopterë.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 01 Shtator 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 10 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 100 punonjës zjarrfikës, 12 automjete zjarrfikëse, 120 forca ushtarake, rreth 90 punonjës të Pyjores e të bashkive dhe vullnetarë, të mbështetur edhe nga helikopterë.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve - 31 gusht

Postuar më: 31 Gusht 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 5 vatra aktive zjarri në disa qarqe të vendit.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve - 30 gusht 2017

Postuar më: 30 Gusht 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 10 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 90 punonjës zjarrfikës, 20 automjete zjarrfikëse, 150 forca ushtarake, rreth 140 punonjës të Pyjores e të bashkive dhe vullnetarë, të mbështetur edhe nga helikopterë.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 29 Gusht 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 40 punonjës zjarrfikës, 2 automjete zjarrfikëse, 50 forca ushtarake, rreth 90 punonjës të Pyjores e të bashkive dhe vullnetarë, të mbështetur edhe nga helikopterë.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 28 Gusht 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 6 vatra zjarri në disa qarqe të vendit.

EC: Situata dhe masat për zjarret (2 - 27 gusht)

Postuar më: 27 Gusht 2017
Kjo është një përmbledhje ditore e njoftimeve të Emergjencave Civile për rastet dhe masat e marra për zjarret në pyje dhe kullota, apo pranë qendrave të banuara, nga strukturat shtetërore, gjatë periudhës 2 Gusht deri në 27 Gusht 2017.
Reshjet e 24 orëve të fundit kanë shkaktuar probleme në disa qarqe te vendit. Drejtoria e Emergjencave Civile po ndjek nga afër situatën. Në(...) 01-12-2017