Takime dhe aktivitete

19

20

21

22

Asnjë aktivitet për këtë datë
Nga Specialistët për Hetimin e Krimit në Departamentin për Kufirin dhe Migracionin në bashkëpunim me SH.Ç.B.A-në, në P.K.K Qafë Prush,(...) 19-01-2018