Medalje e Mirënjohjes për disa punonjës të Policisë së Shtetit

Postuar më: 26 Mars 2018
Jemi sot këtu, me iniciativën personale të Kryeministrit të vendit, për të nderuar një skuadër të Policisë së Shtetit për aktin e tyre shumë kurajoz dhe profesional, të kryer në shërbim të mbrojtjes së jetës dhe pasurisë së qytetarëve, nga veprimtaria e një grupi kriminal të rrezikshëm për jetën dhe pasurinë e qytetarëve.

Fjala e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në seancën parlamentare

Postuar më: 15 Mars 2018
Fjala e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në seancën parlamentare – 15 mars 2018

Fjala e ministrit të Brendshëm Xhafaj në seancën plenare

Postuar më: 05 Mars 2018
Fjala e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në seancën plenare – 5 Mars:

Fjala e ministrit të Brendshëm Xhafaj në Kuvend - 8 shkurt

Postuar më: 08 Shkurt 2018
Jemi duke bërë sot një debat shterpë mbi një temë të sajuar, thjesht një përpjekje e re për të devijuar thelbin e vërtetë të problemit që kanë sot qytetarët shqiptar dhe partnerët ndërkombëtarw.

“Bashkë me opozitën të vendosim modelin për sistemin e votës së emigrantëve”

Postuar më: 23 Janar 2018
Fjala e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në tryezën e rrumbullakët “Votimi i shtetasve shqiptarë jashtë vendit”, organizuar nga Ministri i Shtetit për Diasporën dhe OSBE, nën kujdesin e Kuvendit të Shqipërisë:

105 vjet Polici e Shtetit! Mesazhi i ministrit Xhafaj

Postuar më: 13 Janar 2018
Fjala e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në ceremoninë për 105 vjetorin e krijimit të Policisë së Shtetit, organizuar në Lezhë:

Ministri Xhafaj në konferencën rajonale “Mbi bashkëpunimin ndërkombëtar në Luftën kundër Krimit të(...)

Postuar më: 04 Dhjetor 2017
4 Dhjetor, Tiranë - Nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit në bashkëpunim me Zyrën e Sigurisë pranë prezencës së OSBE-së në Shqipëri po organizohet Konferenca Rajonale 2 ditore “Mbi bashkëpunimin ndërkombëtar në Luftën kundër Krimit të Organizuar”.

Ministri Xhafaj prezanton p/buxhetin 2018 në Kuvend

Postuar më: 17 Nëntor 2017
16 nëntor 2017, Tiranë – Fjala e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në seancën e sotme plenare, gjatë diskutimit në Kuvend mbi projekt/buxhetin 2018

Ministri Xhafaj: Prioritetet e 100 ditëve të para të qeverisjes

Postuar më: 07 Tetor 2017
Tiranë – Fjala e mbajtur nga Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj, gjatë prezantimit të prioriteteve dhe objektivave të MB gjatë 100 ditëve të para të qeverisjes. Ndër prioritetet Ministri renditi përgatitjen e kuadrit ligjor për procesin e Vetting-ut në radhët e policisë, forcimin e policimit në komunitet, luftën kundër grupeve të përfshira në krimin e organizuar dhe kultivimin e kanabisit si dhe riorganizimin tërësor të sistemit të hetimit në polici me ngritjen e strukturave të posaçme ndëristitucionale për goditjen e paligjmërisë, bllokimin dhe sekuestrimin e pasurive kriminale, dhe e fundit por jo për nga rëndësia menaxhimin më të mirë të kufirit si domosdoshmëri për luftën kundër trafikimit të qenieve njerëzore, parandalimin e fenomenit të azilkërkimit dhe emigracionit të paligjshëm.

Fjala e ministrit Xhafaj në seancën parlamentare - 28 shtator

Postuar më: 28 Shtator 2017
Fjala e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në seancën parlamentare – 28 shtator ’17: I nderuar Z. Kryetar i Kuvendit, Të nderuar kolegë deputetë, Sapo patët të gjithë mundësinë të ndiqnit një hartim politik, që kishte dhe ka një qëllim të vetëm: të nxijë realitetin e vendit. Atë që je duke bërë çdo ditë në kancelaritë ndërkombëtare, të cilat tashmë janë mësuar me këtë gjë.
Jemi sot këtu, me iniciativën personale të Kryeministrit të vendit, për të nderuar një skuadër të Policisë së Shtetit për aktin e tyre(...) 26-03-2018