Zv/ministër

Romina KUKO

Zëvendësministër

Romina KUKO

Rovena VODA

Zëvendësministër

Rovena VODA

Besfort LAMALLARI

Zëvendësministër

Besfort LAMALLARI

Julian HODAJ

Zëvendësministër

Julian HODAJ
Nga Specialistët për Hetimin e Krimit në Departamentin për Kufirin dhe Migracionin në bashkëpunim me SH.Ç.B.A-në, në P.K.K Qafë Prush,(...) 19-01-2018
Të rejat e fundit