Dokumenta

Athinë: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Athinë: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Postuar më: 07 Prill 2016
Greqi – Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri ka zhvilluar në Athinë një takim konsultativ për ligjin Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit.
Konsultimi për projektin e "Popullimit" ne Lezhe

Konsultimi për projektin e "Popullimit" ne Lezhe

Postuar më: 05 Prill 2016
Prononcimi i ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri pas takimit me Prefektin dhe strukturat vendore administrative të qarkut Lezhë, ku u diskutuan hapat konkretë për realizimin e procesit të "Popullimit": Patëm një takim me(...)

Projektligji "Komunikimet elektronike" i ndryshuar

Postuar më: 12 Mars 2016
Projektligji për disa shtesa dhe ndryshime në Ligjin Nr.9918, datë 19.05.2008 "Për KOmunikimet Elektronike në Republikën e Shqipërisë" i ndryshuar.
Konsultimi për projektligjin "Për sigurinë publike"

Konsultimi për projektligjin "Për sigurinë publike"

Postuar më: 11 Nëntor 2015
Në zbatim të ligjit, aktiviteti u njoftua nëpërmjet publikimit në faqen zyrtare të Ministrisë së Punëve të Brendshme si dhe u dërguan ftesa zyrtare nëpërmjet postës elektronike.