Kontakto me Drejtorinë përkatëse

TELEFONO FALAS Zyrën e Ankesave (SHÇBA):  0800 90 90

EMAIL: ministriaebrendshme@gmail.com

             

ADRESA: Ministria e Brendshme - Sheshi 'Skënderbej', nr.3 - Tiranë

 

* Të gjitha fushat janë të detyrueshme
Zv.ministrja e Brendshme Romina Kuko dhe zv.ministrja e Drejtësisë Teuta Vodo u takuan me Koordinatorët Vendore të Dhunës në Familje. Në takim(...) 19-07-2018