Video

Zv.ministri Lamallari shpjegon procesin e Vettingut ne "7pa5" ne Vizion Plus
26 Prill 2018

Ditën e sotme do të mblidhet Bordi i Përzgjedhjes për shpalljen e konkurimit te 15 anëtarët e komisionit të vlerësimit për procesin e Vettingut në Policinë e Shtetit i cili do të vlerësojë 300 punonjës e nivelit të lartë.

Zv.ministri i Brendshëm Besfort Lamallari gjatë një interviste në emisionin “7pa5” në Vizion Plus deklaroi se për këtë komision do të përzgjidhen kandidaturat më të mira. Vetimi i 300 punonjësve të nivelit të lartë pritet të përfundojë brenda 5 muajve.

“Procesi ka nisur dhe nis edhe ngritja e organeve të para të përzgjedhjes dhe(...)