"Forca e Ligjit" - Përmbledhje e operacioneve - Ministria e Brendshme
Postuar më: 16/07/2018

“Forca e Ligjit” – Përmbledhje e operacioneve

Në kuadër të Operacionit “Forca e Ligjit” janë skeduar 41 grupe kriminale me rrezikshmëri të lartë shoqërore (që veprojnë në territorin e Republikës së Shqipërisë ose/dhe me shtrirje në vendet e tjera) të cilat janë objekt i punës së Task Forcës Speciale Qendrore dhe 12 Task Forcave Rajonale.

Gjatë periudhës Nëntor 2017 – Korrik 2018 janë kryer 13 goditje në kuadër të Operacionit “Forca e Ligjit”, si dhe ka nisur hetimi penal lidhur me asetet e paligjshme të tyre.